با حضور مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان؛
جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان کامیاران برگزار شد
نخستین جلسه مشترک انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان کامیاران و شهر موچش در سال جاری با حضور معصومه حسنی خونسار ، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کردستان و اعضای حقیقی و حقوقی انجمن در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان کردستان، نخستین جلسه مشترک انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان کامیاران و شهر موچش در سال جاری با حضور معصومه حسنی خونسار، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کردستان؛ کیانوش ثقفی نیا، فرماندار شهرستان کامیاران و اعضای حقیقی و حقوقی انجمن در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
کیانوش ثقفی نیا، فرماندار شهرستان کامیاران در این جلسه بر اهمیت کتابخانهها به عنوان پایگاههای فرهنگی و نقش آنها در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان تاکید کرد و گفت: کتابخانهها میتوانند نقش بیبدیلی در توسعه فرهنگی شهرستان، به ویژه در میان جوانان و نوجوانان ایفا کنند. با توجه به تهاجم فرهنگی دشمنان از طریق فضای مجازی، باید بیش از پیش به تقویت زیرساختهای فرهنگی و به ویژه کتابخانهها توجه کنیم.
ثقفی نیا با اشاره به ضرورت افزایش کمی و کیفی کتابخانهها، بر لزوم گسترش فعالیتهای آنها در مدارس و روستاها تاکید کرد و گفت: کتابخانهها باید به صورت فعال به مدارس و روستاها بروند و با برگزاری برنامههای متنوع، مردم را به مطالعه تشویق کنند.
فرماندار کامیاران همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیتهای محلی مانند دهیاریها و بخشداران برای ترویج فرهنگ کتابخوانی تاکید کرد و خواستار برگزاری جلسات مشترک با این نهادها برای برنامهریزی بهتر شد.
در ادامه معصومه حسنی خونسار، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کردستان، از وضعیت مطلوب کتابخانههای این شهرستان از لحاظ تعداد اعضا و منابع کتابخانهای، در مقایسه با سایر شهرستانهای استان ابراز رضایت کرد.
حسنی خونسار بر اهمیت برگزاری جلسات انجمن کتابخانهها تاکید کرد و گفت: جلسات انجمن اتاق فکری برای توسعه فعالیتهای فرهنگی شهرستان محسوب میشود و میتواند نقش مهمی در ارتقای سطح مطالعه و فرهنگ کتابخوانی ایفا کند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان همچنین بر حمایت از نویسندگان بومی و تقویت کتابخانههای مدارس تاکید کرد.
گفتنی است، شهرستان کامیاران در حال حاضر دارای ۱۱ باب کتابخانه عمومی بوده که از این تعداد نه باب نهادی و دو باب مشارکتی است و شش هزار نفر در این کتابخانه ها عضویت دارند.